RCF - årsberetning 2014

RCF - årsberetning 2014

 
For et år!! For en hyggelig gjeng!!

Her kommer et lite og redusert tilbakeblikk på året som har gått. Vi er alle dårlige til å dokumentere klubbkveldene med bilder og innhold. Styret vil skjerpe seg med å ta ansvar for at noen skal få dette oppdraget ved hver klubbkveld. Likeledes ønsker vi at medlemmene kan vise litt innsats selv og ikke bare ta i mot. Med det menes egeninnsats ved å rydde og dokumentere kveldene med bilder og tekst til nettsidene våre.

RCF har også i 2014 vært aktive, og vi er utvilsomt fremdeles Norges største og mest aktive cigarklubb. Ikke minst kan vise til spennende besøk og smaksopplevelser! Presidenten lover å pleie sine kontakter i inn- og utland dette året slik at medlemmene vil få unike opplevelser for enhver smak.

Vi har hatt en travel slutt på 2014 og begynnelse på 2015 i forbindelse med flytting til nytt lokale i Langgata 30, 3. etasje i Sandnes. Denne jobben er stort sett ferdig. Bare noen småting gjenstår. Det antas at det aller meste er helt på plass før GF, men uansett er lokalet klart til bruk. Styret ønsker å rette en takk til de som har vært med på dugnad og vært positive til dette! OG ikke minst for alle som har støttet opp økonomisk med en sum! Det var påtrengt!

Under følger noe av opplevelsene vi fikk i 2014:

Januar startet med uformell cigartest

17. februar var det GF med rekordoppmøte av 21 medlemmer!! Styret tror faktisk at den rekorden blir slått i 2015.....

Mars, april og mai var det klubbkvelder, men de er ikke dokumentert. Mener både Arnt, Jan Rune og John hadde cigartester i 2014, men hva som ble røket og videre innhold har verken de eller jeg notert meg.

I Juni hadde vi vår sommeravslutning på Klubben i Stavanger. Emil Heimdal vartet opp med en forrykende flott kveld med god mat og tilhørende drikke. Håkon var igjen til stede med meget spesielle og sjeldne cigarer fra Cuba.

25. august startet vi opp etter sommerferien med en uformell samling med cigartest og noe varmt fra Sola Ferdigmat.

Lørdag 27. september var det igjen Smokers Night. Denne gang med besøk fra Fontanafredda i Piemonte og gode varer derfra. Frederico Raviola tok oss gjennom en test og litt historie. I tillegg hadde vi besøk fra Solberg & Hansen i Oslo v/ Alexander Scheen Jensen som laget sylfersk og lekker kaffe til oss. Sjokolade fra Sjokoladepiken og herlige cigarer fra Håkon og sigar.com. Cohiba Piramides Extra var hovedcigaren.
Stor stas og flotte tilbakemeldinger fra gjester!

Torsdag 23. oktober har jeg ikke i mine notater.

Fredag 21/11 hadde vi som vanlig vår tradisjonsrike Årsmiddag med gratis lotteri og gevinster til alle. Denne gangen hadde vi to bolker der vi startet med test av akevitt og besøk av Interbev AS fra Oslo v/Johan Bergstrøm. Vi smakte 5 akevitter: 1. Amundsen Expedition Aquavit - 2. O.P.Anderson Original -   3. O.P.Anderson Extra - 4. O.P.Anderson Limited Edition Sherry Cask og  5. O.P.Anderson Limited Edition Whisky Cask.
Ellers fikk vi ut over kvelden deilig viltgryte fra Sola Ferdigmat, og ikke minst kveldens hovedcigar, en Punch Belicoso, serie d`Oro no 2-2013. Det ble fulgt opp med kaffe og cognac. Håkon fra sigar.com var selvsagt til stede. Han spanderte et flott Cohiba askebeger til alle som handlet av ham.

Romjulstreffet i desember ble det ikke noe av pga av utrydding fra gammelt lokale og flytting til nytt.

2015 har nå startet. Datoene er på plass for hele året, men mye program mangler. Dette fordi datoene ikke ble bekreftet før 23.1.15. Således vil program bli fylt inn fortløpende når avtaler etter hvert blir bekreftet.

Styret i RCF ser fram til et flott og spennende år! Vi gleder oss til å møtes over spennende cigarer av nytt og gammelt, god mat og god drikke og hyggelig selskap i flunkende nytt lokale.

Presidenten

Info

Rogaland Cigar Forum                              Kontonr. 1503.07.69020
c/o Egon Rasmussen                                Vipps: 504588
Lyngholen 12
4324 Sandnes                                      
                                         

                        Besøk vår gamle side her